Privacy statement

Privacy en veiligheid

Je persoonlijke gegevens. Je laat ze bij ons achter als je iets wilt bestellen. Deze hebben we nodig om jou product te kunnen bezorgen. Met jou gegevens wordt altijd vertrouwelijk omgegaan.

Wat doen we niet met je gegevens?

Wij gebruiken je gegevens nooit om aan jou andere prijzen te tonen dan aan andere klanten. Al onze klanten zien dezelfde prijzen voor onze artikelen en producten. Je gegevens verkopen aan anderen, dat doen we ook niet.

Klantenservice.

Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kun je doen door ons te bellen of ons een mail te sturen.

Retour

Je hebt 14 dagen de tijd om aan te geven dat je je artikel retour wilt sturen. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Na de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om je product retour te sturen.

Het artikel wat je retour wilt sturen bevind zich in de originele staat, is onbeschadigd en is niet geopend geweest.

Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wil sturen.

Je artikel kun je retour sturen met alle geleverde toebehoren conform de retourinstructies die je van ons ontvangt bij het retour melden van je artikel.

De kosten voor het retourzenden komen voor je eigen rekening

Leveringsvoorwaarden

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Op zon- en feestdagen vindt er geen bezorging plaats en kan je je bestelling in de loop van de daarop volgende week verwachten.

Voor de bezorging van je bestelling kunnen kosten in rekening gebracht worden. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van je bestelling. We brengen voor bestellingen van minder dan €34,99 een vast bedrag van € 6,55 in rekening. Bij bestellingen vanaf €35,00 is de bezorging gratis. De bezorgkosten worden ook weergegeven tijdens het bestelproces op de website en in de bevestigingsmail van de bestelling. Bezorging in postcodes 4730 t/m 4754 is gratis.

We verzenden je bestelling via PostNL. We sturen de track en trace code naar je door zodra deze beschikbaar is.

Indien een van de brouwers in de buurt is, dan brengen we je bestelling persoonlijk bij je langs. In dat geval nemen we contact met je op via telefoon of e-mail.

Brouwerij 't Meuleneind wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. We hebben in de bestelprocedure verschillende leeftijdscontroles ingebouwd. Om te zorgen dat onze producten aan een meerderjarige worden overhandigd (en daarmee in lijn met wet- en regelgeving wordt gehandeld). De bezorger kan naar je leeftijd informeren en om legitimatie vragen.